Mr. Polska maakt regiedebuut met videoclip 'Bazooka'

09-11-2015 @ 21:57

Op 6 november heeft Mr. Polska wereldwijd zijn nieuwe single, met bijbehorende videoclip ‘Bazooka’ uitgebracht. De clip is geregisseerd door Mr.Polska zelf, samen met de zeer getalenteerde vrouwelijke producent Atlynn. De track is de opvolger van de huidige Nederlandse Top 3-hit Niemand met Ronnie Flex. ‘Bazooka’ is Engelstalig en daarmee kiest Polska voor een internationaal geluid.

Mr. Polska over zijn nieuwe single en videoclip: “Ik wilde een videoclip maken waarbij mensen een regenboog van geluk zouden gaan huilen. Ook wilde ik hen een song geven die hen meeneemt naar een ander universum waar je oren gemasseerd worden door Aziatisch zachte babyhandjes. Deze track omschrijft het beste waar de muziek naartoe gaat volgend jaar.”

Videoclip
De video speelt zich af in een fantasie wereld waar Polska samenwoont met een groep Aziatische vrouwen. Als één van de vrienden van Mr.Polska vast komt te zitten in de gevangenis, besluit Polska zijn borg te betalen en trekt de vriend bij hem in. Dit resulteert in opvallende kleurrijke scenes waarin de witte kat van Polska ook nog een belangrijke rol speelt.

Bazooka
De track is opnieuw geproduceerd door Boaz, die inmiddels samenwerkt met wereldsterren als Diplo (Major Lazer), Nicki Minaj en David Guetta. Daarnaast werkte de producer mee aan tracks van o.a. Madonna, Pharell Williams en Ariane Grande. Boaz gelooft heilig in een internationale doorbraak voor Polska: “Hij kan een wereldster worden. Het gaat om de vibe en energie van ‘m.

Mr. Polska
De 26-jarige Mr. Polska, wiens echte naam Dominik Wodzimierz Groot is, ontving half oktober een Gouden Award voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren van zijn album Snoller. Sinds zijn doorbraak in 2012 scoorde Polska vele hits en werden zijn videoclips in totaal meer dan 50 miljoen keer bekeken.

videoclip

https://www.facebook.com/MrPolskaMusic
https://twitter.com/MrPolska
https://instagram.com/mrpolska/