RADIONL zendt concert Tino Martin live uit

17-06-2015 @ 21:54

In het kader van het 10 jarig bestaan van het Hollandstalige radiostation RADIONL is er een uniek idee ontstaan om het eerste “Doe wat je wil concert” van de populaire volkszanger Tino Martin op zondag 4 oktober 2015 live uit te zenden. Het is de tevens de eerste keer dat RADIONL zo’n groot project start.

Vanuit de Schouwburg in Amstelveen zullen de RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd in de loop van de middag beginnen met de live radiouitzending. Rond de klok van 18.10 uur staat Tino Martin in het middelpunt. Het gehele concert is in de ether te volgen via de RADIONL frequenties en via de stream op de website van RadioNL.

Omdat de kaarten voor dit eerste concert binnen een uur waren uitverkocht is enkele weken geleden besloten om een tweede concert te organiseren op maandag 5 oktober 2015. Hiervoor zijn nog slechts een aantal kaarten beschikbaar. Kaarten voor deze tweede show zijn verkrijgbaar via kassa@schouwburgamstelveen.nl 020- 5475170 (zaaltickets) of via info@studio1.nl 053-4617107( VIP tickets).

Momenteel is de duetsingle van Tino Martin met Dries Roelvink uit, getiteld 'Plaatje van een vrouw'

https://www.facebook.com/Tinomartinofficial/timeline