Dash Berlin en Syzz leggen verkeer stil in Jakarta

16-06-2015 @ 21:44

De populaire Nederlandse DJ Dash Berlin heeft zijn nieuwe single ‘This Is Who We Are’ uitgebracht via muzieklabel Armada Music. De track werd gemaakt in samenwerking met landgenoten Syzz, eerder door Dash Berlin uitgeroepen tot doorbraakartiest van 2014 in het prestigieuze Engelse DJ Mag.

Voor de videoclip werd er onder zware politie begeleiding een zeer spectaculaire achtervolging door de straten van Jakarta gefilmd, met exclusieve topmodellen van sportwagenmerk Lamborghini. Ook werd er bij Bali een exclusief privé-eiland afgehuurd voor de flitsende helikopter-en jetski-scènes. Het spektakel van de opnames werd breed uitgemeten in de media en haalde alle grote entertainmentshows en nieuwsrubrieken in Indonesië. Dash Berlin heeft een nauwe band met het land; al vanaf het begin van zijn dj-carrière ondersteunt hij een weeshuis op Bali.

'This Is Who We Are' staat volgens Dash Berlin en Syzz voor het “wij-gevoel” en wordt door muziekcritici beschreven als een ultieme zomerfestivaltune vanwege de aanstekelijke, opbeurende melodie en het hoge meezing-gehalte. De Haagse dj onthulde zijn samenwerking met Syzz tijdens zijn set op het Ultra Music Festival in Miami, die inmiddels twee miljoen keer op Youtube bekeken is. Andere grote namen hebben de track al ondersteunt in hun internationale radioshows, waaronder Armin van Buuren, Hardwell en Tiesto. “Het wachten is nu op de Nederlands radiostations, het wordt hoog tijd dat ook zij gaan beseffen dat Dash Berlin wel degelijk uit Nederland komt” aldus de goedlachse dj.

De release van ‘This Is Who We Are komt op een druk moment voor Dash Berlin. Begin deze maand startte zijn tour door Noord-Amerika en op 20 juni brengt diezelfde tournee hem naar Las Vegas voor een optreden op het hoofdpodium van het grootste dance festival in de Verenigde Staten: EDC - Electronic Daisy Festival waar meer dan 300.000 feestgangers samenkomen. 

http://dashberlinworld.com/profile/DashBerlin

https://www.facebook.com/DashBerlinOfficial1

downloadlink 'This is who we are'