André Hazes: Live In Het Concertgebouw Amsterdam 1982

10-06-2015 @ 21:19

Het legendarische concert André Hazes - Live in Het Concertgebouw Amsterdam 1982 is weer verkrijgbaar en nu als luxe bewaareditie

André Hazes geeft op 28 december 1982 een legendarisch optreden in Het Koninklijk Concertgebouw. Hazes is op dat moment in topvorm; hij heeft hit na hit en staat voor de eerste keer in zijn eigen stad én in de zaal waarvan hij altijd heeft gedroomd. Het publiek in de zaal gaat volledig uit zijn dak. Iets wat niet eerder is vertoond in het anders zo keurige Concertgebouw.

Het beroemde concert is nu eindelijk weer verkrijgbaar op CD. Waar het originele album uit 1983 ‘slechts’ 12 liedjes telt, bevat de 2015-versie liefst 16 liedjes inclusief de vaak erg humoristische aankondigingen van Hazes. Het album is verpakt als bewaareditie in een luxe hardcover verpakking met liner notes van John van de Ven (componist, producer en arrangeur voor André Hazes).

Het concert speelt ook een centrale rol in de zeer succesvolle film Bloed, Zweet en Tranen over het leven van Hazes. Op 30 juni, de geboortedag van André Hazes, wordt de film Bloed, Zweet & Tranen eenmalig vertoond in Het Koninklijk Concertgebouw. Aansluitend voert de hoofdrolspeler uit de film Martijn Fischer enkele nummers van Hazes live uit.

De cd bevat de volgende nummers: Introductie/’n Vriend - Het is koud zonder jou - Voor mij geen slingers aan de wand - Come prima - Zij gelooft in mij - Waarom - Amor, amor, amor - Zeg maar niets meer - 'n Beetje verliefd - Alleen - Ik heb 't altijd al geweten - Diep in mijn hart - Vandaag - Het laatste rondje - Rock 'n roll medley - Een roos voor jou

Deze editie is verkrijgbaar vanaf 26 juni.

(universal music)