Tulp voor Paul McCartney

29-05-2015 @ 22:17

Op 7 en 8 juni geeft Paul McCartney een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Zijn eerste concerten in Amsterdam na meer dan 40 jaar. Speciaal voor deze bijzondere gebeurtenis is door Remarkable Tulips CV, een groep van gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd is in het kweken, broeien en vermarkten van tulpen, een tulp gekweekt die officieel de naam Paul McCartney zal dragen. Het eerste exemplaar van deze bijzondere tulp zal hem bij de concerten overhandigd worden.

De concerten in Amsterdam maken deel uit van de 'Out There' tournee. Sinds de start van de Paul McCartneys 'Out There' tournee 18 maanden geleden, hebben al bijna twee miljoen mensen over de hele wereld de show gezien. De McCartney live-ervaring is er een die alle muziekfans minstens één keer in hun leven moeten meemaken. De 'Out There' tournee bevat muziek uit een van de meest geliefde catalogi van de populaire muziek.

Het bijna drie uur durende concert bevat een aantal van de grootste momenten uit de afgelopen 50 jaar popmuziek. McCartney brengt nummers die zijn gehele carrière overbruggen; als solo-artiest, lid van Wings én natuurlijk als Beatle.

Het concert op 7 juni is uitverkocht. Voor het concert op 8 juni zijn nog kaarten beschikbaar.

Paul McCartney 'Out There'

Zondag 7 juni, Ziggo Dome, Amsterdam
Maandag 8 juni, Ziggo Dome Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur, Entree: 85, 95, 115, 129 (excl. servicekosten)

http://www.paulmccartney.com/