Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond

25-05-2015 @ 13:32

De Nederlandse zanger en entertainer Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond. Met een gelijkenis, wat stem betreft, en een sterke performance brengt Rick onder de naam Dutch Diamond de prachtige popsongs en ballads uit de jaren 70 en 80 van Neil Diamond. En dat doet hij niet alleen! Onder begeleiding van pianist Geert Keijzers (arrangeur, bandleider, componist van o.a. De Toppers, Gerard Joling, Night of the Proms) lanceert Rick zijn eerste single en videoclip Hello Again.

In december nam Rick al een voerproefje op zijn act door mee te doen aan het televisieprogramma The winner takes it all. Glansrijk zong Rick zich als sound-a-like van Neil Diamond door naar de finale, waar hij een vijfde plaats veroverde. Daarna was de keuze gemaakt en raakte zijn nieuwe act als Dutch Diamond in een stroomversnelling.

Neil Diamond staat zelf op 25 en 27 juni in een uitverkocht Ziggo Dome. Voor Rick reden om voorafgaand aan deze concerten zelf naast deze poptempel te zingen in Grand café Baco.

www.dutchdiamond.net
https://www.facebook.com/dutchdiamond