ELF keer Symphonica in Rosso met Marco

30-04-2015 @ 21:32

Meer dan 150.000 bezoekers gaan straks naar de speciale editie van Symphonica in Rosso met Marco Borsato en dat lijken er nog meer te gaan worden. De elfde show vindt plaats op woensdag 2 maart 2016 in de Ziggo Dome. Naast Marco Borsato & band treden gastartiesten Jeroen van Koningsbrugge en O'G3NE op. 

Symphonica in Rosso is een succesvol format dat in 2006 mede bedacht is door Marco Borsato. De oorspronkelijke muziek van een artiest wordt opnieuw gearrangeerd en aangevuld met het symfonische orkest van Guido Dieteren. Daarnaast wordt er zeer veel aandacht besteed aan het decor, de show, videoschermen en de gastartiesten. De bezoekers worden ondergedompeld in Italiaanse sfeer en zien de optredende artiest op een geheel nieuwe wijze geheel tot zijn recht komen. In voorgaande edities hebben o.a. Sting, Nick & Simon, Diana Ross en Anouk opgetreden.

Ook Marco is volledig overdonderd door dit gigantische succes. “Bij de aankondiging van de eerste twee concerten, hoopte ik dat we vier concerten in totaal konden doen maar ongelofelijk, we kondigen nu de elfde show al aan! Ik wil dat iedereen kan genieten van Symphonica in Rosso en dat zoveel mogelijk mensen mijn 25-jarige jubileum met me mee kunnen vieren.”

Dat het een feestje wordt, staat vast. “Ik heb de eerste decorontwerpen gezien en dat belooft wat! We hebben er nu al zoveel zin in! We zijn al voorzichtig gestart met het samenstellen van de setlijst, het bedenken van het lichtontwerp en hoe we het podium willen. Al deze voorbereidingen prikkelen ons nog meer! Om het feest compleet te maken, vraag ik mijn publiek om in het rood te komen, dan zorgen we gezamenlijk voor een spectaculaire show.”

SYMPHONICA IN ROSSO
MARCO BORSATO
Vrijdag 23, zaterdag 24, dinsdag 27, woensdag 28, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015. Dinsdag 24, woensdag 25 februari, zaterdag 27 februari, zondag 28 februari 2016.

EXTRA CONCERT: woensdag 2 maart 2016

Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Aanvang zondag 28 februari: 15.30 uur
Entree: €49 en €59

Kaartverkoop via: www.symphonicainrosso.nl en www.ticketmaster.nl

www.borsato.nl