NEGENDE show Symphonica In Rosso

01-04-2015 @ 23:58

De belangstelling voor de Symphonica in Rosso concerten met Marco Borsato is overweldigend. Er is zoveel vraag naar de concerten dat er zojuist besloten is om een extra show te geven op zaterdag 27 februari. Hiermee komt het aantal shows op negen, dat een absoluut record is voor de Ziggo Dome.

Vorige week werd aangekondigd dat Symphonica in Rosso dit jaar weer door Marco Borsato zelf wordt gedaan vanwege het 25 jarig jubileum van de artiest. Terugkijkend op zijn carrière is zijn eigen creatie Symphonica in Rosso een van de allerbeste projecten waar Borsato aan heeft gewerkt. De muziek van Marco Borsato leent zich perfect om gespeeld te worden met ondersteuning van een symfonisch orkest. In oktober dit jaar en februari volgend jaar kunnen de in rood geklede bezoekers weer genieten van Marco Borsato, zijn band, Guido’s Orchestra, een groots decor en een buitengewone lichtshow.

Marco: "Ik heb de afgelopen 25 jaar ongelofelijk veel mooie momenten mogen ervaren en Symphonica in Rosso is absoluut een van de vele hoogtepunten. Om in mijn jubileumjaar deze wervelende concerten opnieuw te mogen geven, voelt fantastisch. We gaan dan ook een spetterende show neerzetten waarbij we opnieuw een brug slaan tussen dynamische popmuziek en intiem klassiek! Mijn Italiaanse roots zullen ook in deze editie bovendrijven. Ik wil de bezoekers van mijn show vragen geheel in stijl te komen en dus rode kleding of accenten te dragen. Symphonica in Rosso; de passie zal er weer vanaf spátten!”

Voor alle shows in 2015 is jeugdidool Zucchero bevestigd en er wordt nu bekeken wie de speciale gast is tijdens de drie shows in 2016.

SYMPHONICA IN ROSSO
MARCO BORSATO
Met Guido's Orchestra en Zucchero

Vrijdag 23, zaterdag 24, dinsdag 27, woensdag 28, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015 UITVERKOCHT
Dinsdag 24 en woensdag 25 februari 2016 UITVERKOCHT
Zaterdag 27 februari Nu in de verkoop
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 49 en € 59

Kaartverkoop via: http://www.symphonicainrosso.nl/