Op vrijdag 29 mei geeft de Amerikaanse zangeres Ariana Grande een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van The Honeymoon Tour waarmee ze meerdere Europese landen aandoet.
De 21-jarige zangeres werd bekend door de Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat. In 2011 bracht ze haar eerste single Put Your Hearts Up uit gevolgd door de single The Way, een samenwerking met Mac Miller, die tevens haar echte doorbraak betekende.
Haar debuutalbum Yours Truly kwam op #1 binnen in The Billboard Top 200. Mede door dit succes en haar indrukwekkende sound werd ze meteen bestempeld als beste nieuwe artiest van 2013.
Maar ook 2014 is nu al een succesjaar. Voorafgaand aan haar tweede album My Everything dat eerder dit jaar verscheen kwam de megahit Problem uit samen met Iggy Azalea. Ze behaalde hiermee het record van jongste artiest waarvan een single debuteert met meer dan 400.000 downloads binnen een week. Met dit nummer bereikte ze ook nog eens de #1 positie in veel landen. Met de single Bang Bang scoorde ze opnieuw een grote hit samen met Jessie J & Nicki Minaj.

Tijdens de MTV European Music Awards in Glasgow was Ariana Grande ook aanwezig gaf ze een spectaculair optreden en sleepte twee MTV awards in de wacht, 1 voor beste song en 1 beste zangeres.

Ariana Grande - The Honeymoon Tour

Vrijdag 29 mei. Ziggo Dome - Amsterdam

Aanvang: 19.00 uur. Entree: € 34, € 38 en € 42 (excl. servicekosten)

 

Ariana Grande op vrijdag 29 mei naar Ziggo Dome