Theatertour Jan Smit start eind september

02-09-2014 @ 20:50

Dinsdag 30 september begint Jan Smit aan het vervolg van zijn theatertour “Jan Live”. De zanger, die momenteel volop in de belangstelling staat vanwege zijn 20e #1 hit Jij & Ik en het gelijknamige, gouden album, maakte in 2013 voor het eerst een theatervoorstelling. 40 uitverkochte shows smaken naar meer en daarom keert Jan met plezier terug op deze podia.

Het theater bevalt me prima”, vertelt hij, “Het intieme karakter van theatershows, het directe contact met het publiek en de mogelijkheid om lekker te improviseren, maken dat het ontzettend leuk is om te doen. Dat vind ik ook zo mooi aan mijn vak: ik kan mensen op die manier blij maken, een heerlijke avond uit bezorgen. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”.

En hij vervolgt: “Natuurlijk zal de show weer een geheel nieuwe invulling krijgen, want er zullen zeker ook liedjes van mijn nieuwe album Jij & Ik te horen zijn”.

Evenals de vorige keer zijn er ook twee shows in België. Maar voordat Jan aan deze nieuwe reeks theatershows begint, geeft hij nog één ‘gewone’ live show op vrijdag 12 september in het fraaie openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

De gehele speellijst is terug te vinden op de website van Jan: www.jansmit.com