T-Pain 18 september live in Melkweg Amsterdam

15-07-2014 @ 09:22

Op donderdag 18 september komt de Amerikaanse hiphop- en R&B-zanger T-Pain voor een exclusief optreden naar de Melkweg in Amsterdam. 

T-Pain timmert al heel wat jaren aan de weg en heeft zich weten te onderscheiden van het gros door zijn intensieve gebruik van de Auto-Tune. Van tienjarige die zijn muzikale carrière begint in zijn zelf gebouwde studio met een keyboard, synthesizer en een four track recorder, is T-Pain uitgegroeid tot een met twee Grammy Awards onderscheiden, hiphop- en R&B-zanger en producer.

Sinds 2005 heeft T-Pain vier albums uitgebracht: in 2005 maakt hij furore met debuutalbum 'Rappa Ternt Sanga', in 2007 releast hij 'Epiphany' en in 2008 dropt hij 'Thr33 Ringz'. In hetzelfde jaar brengt hij bovendien ook nog het album 'Nappy Boy Or Die' uit. Dit jaar zal hij zijn vijfde album genaamd ‘Stoicville: The Phoenix’ uitbrengen. Hits scoorde T-Pain onder meer met 'Low' feat. Flo Rida, 'Got Money' feat. Lil Wayne en ‘5 O’ Clock’.

Door de samenwerkingen met Kanye West en Jamie Foxx sleepte hij bovendien Grammy Awards in de wacht. Dat T-Pain van Nederland en Amsterdam houdt, werd duidelijk toen hij samen met Wiz Khalifa en Lily Allen de clip van de ‘5 O’ Clock’ in Amsterdam opnam. Op donderdag 18 september zal hij tijdens zijn show in de Melkweg zijn liefde voor onze hoofdstad niet onder stoelen of banken steken.

Donderdag 18 september 2014
T-PAIN
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 22,00 (excl. servicekosten + lidmaatschap)

www.t-pain.net