Nederlands producers duo Blasterjaxx scoort platina in Zweden

13-05-2014 @ 21:53

Blasterjaxx, het DJ/producers duo bestaande uit Thom Jongkind en Idir Makhlaf, hebben met hun single Faith een platina award te pakken in Zweden. De platina status wordt in Zweden toegekend aan tracks die meer dan 3,6 miljoen streams op Spotify behalen. Faith, uitgebracht op dancelabel Powerhouse Music, is daar inmiddels al ruim overheen. Het aantal streams is inmiddels opgelopen tot meer dan 6 miljoen.

De heren van Blasterjaxx, beiden begin twintig en afkomstig uit Den Haag, zijn geen onbekenden in de EDM wereld. Eerder dit jaar behaalden ze met Faith al de #1 positie in de hitlijsten in Zuid-Afrika en in Nederland werd de track verkozen tot Dance Smash op Radio 538.

Blasterjaxx heeft al succesvolle samenwerkingen met grote namen als Tiësto, Quintino en W&W op hun naam staan. Ze kwamen afglopen oktober binnen in de DJ Mag Top 100 op de 71e positie. Hiermee staan zij in de meeste exclusieve DJ-lijst ter wereld samen met legendes als Avicii, Tiësto, Hardwell, David Guetta, Afrojack, Skrillex, Calvin Harris, Daft Punk, Armin van Buuren en diverse andere prominente namen.

Met Faith sleept dancelabel Powerhouse Music de eerste internationale award in de wacht. De single wordt naast Zweden ook uitgebracht in de rest van Scandinavië, USA, Canada, Mexico, Zuid-Amerika, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Oost-Europa, Midden Oosten, Australië, Azië, Griekenland en Israël.

In april verscheen een nieuwe single van Blasterjaxx, getiteld 'Echo' en 5 mei jl. verscheen ook de single 'Rocket' in nederland, een samenwerking met dj-duo W&W.

https://www.facebook.com/BlasterjaxxOfficial

downloadlink 'Rocket'

downloadlink 'Echo'