Extra concerten De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato

13-05-2014 @ 21:43

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee begon 11 april in Tivoli en brengt Marco naar alle twaalf provinciën, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Sinds lange tijd treedt Marco Borsato weer op in zijn geliefde geboortestad Alkmaar. Ook Enschede en Apeldoorn zijn aan de reeks toegevoegd.

Marco Borsato: “Ik wil mensen raken, aanraken, daar waar ze het voelen. Als je je publiek recht in de ogen kunt kijken kan het misschien confronterend zijn, zowel voor hen als voor mij. Maar ze willen wel geraakt worden, net zoals ik dat wil. Daarom probeer ik de afstand tussen mij en mijn publiek zo klein mogelijk maken. Ik vind het fijn naar de mensen toe te gaan en ik wilde geen provincie overslaan. Dat mijn geliefde Alkmaar nu ook aan de reeks is toegevoegd maakt me blij en trots!

Marco Borsato treedt met de Duizend Spiegels Tour op in kleine, intieme zalen maar ook de grote zalen kunnen op zijn komst rekenen. Hij is de eerste artiest die vier keer de Ziggo Dome aandoet. Tijdens zijn optreden speelt hij uiteraard nummers van het meest recente album Duizend Spiegels dat ondertussen bekroond is met dubbel platina en ook het best verkochte album van 2013 was. Bezoekers kunnen hits verwachten als Het Beste Wat Ik Ooit Had, het duet Samen Voor Altijd dat hij met zijn dochter Jada heeft opgenomen, maar ook klassiekers als Rood, Ik leef Niet Meer Voor Jou en Binnen.

Marco Borsato: “Muziek is onlosmakend met me verbonden. Ik ben dankbaar dat ook mijn muziek zoveel associaties oproept, dat het herinneringen helpt koesteren. Niet alleen voor mijn publiek, ook voor mij. Dit najaar gaan we samen nieuwe herinneringen maken!

Meer informatie: http://www.borsato.nl/