Powerhouse Music en Mixmash Records gaan samenwerken

12-05-2014 @ 21:31

Dance labels Powerhouse Music en Mixmash Records slaan de handen ineen. Vanaf mei 2014 zullen de twee labels een samenwerking aangaan waarbij Powerhouse Music verantwoordelijk zal zijn voor de commerciële exploitatie en promotie van Mixmash Records’ single releases binnen Nederland.

Deze samenwerking is op 9 mei jl. gelanceerd door de officiële release van de single van Chocolate Puma ft. Kris KissStep Back’, die al op airplay steun mag rekenen van diverse radiostations als Radio 538, SlamFM, Fresh FM en Radio Decibel. Vermaarde DJ’s als David Guetta, Nicky Romero, Fatboy Slim, Kaskade, Sander van Doorn, Oliver Heldens en velen meer gaven 'Step Back' inmiddels een plek in hun DJ sets en podcasts. Vanaf 12 mei is de single tevens de hele week te horen op SlamFM als de nieuwe Grandslam.

Bekijk hier de video van Step Back

Mixmash Records, opgezet en geleid door de internationale DJ/producer Laidback Luke, heeft sinds de oprichting in 2004 een indrukwekkende catalogus opgebouwd. Niet alleen bracht wereldster Avicii op Mixmash zijn eerste producties uit, ook grootheden als o.a. Steve Angello, Martin Solveig, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Quintino, Swanky Tunes, Deorro, Chocolate Puma en uiteraard labelbaas Laidback Luke zelf leverden succesvolle releases en remixes af voor het label.

Het in juni 2013 opgerichte dance label Powerhouse Music heeft in haar nog jonge bestaan al meerdere nationale en internationale, met goud en platina bekroonde top 10 hits uitgebracht, waaronder zelfs een internationale #1 genoteerde single. Ook zijn de Powerhouse singles met grote regelmaat terug te vinden op de playlists van globale radiostations en wordt Powerhouse repertoire wereldwijd uitgebracht in samenwerking met toonaangevende labelpartners.

www.powerhousemusic.nl

http://www.mixmashrecords.com/

download link single Chocolate Puma ft Kris Kris