Nieuwe single Django Wagner is duet met Peter Beense

08-05-2014 @ 20:38

9 Mei is de releasedatum van 'Vanaf Vandaag',  de nieuwe single van Django Wagner, waarin hij in een vrolijk duet samen zingt met collega Peter Beense. Beide zangers houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in het nummer tot uiting en is daarmee een kroegenlied bij uitstek. Het nummer is geschreven door Frank van Weert, Waylon van der Heijden samen met Django Wagner.

De single is de voorloper van het nieuwe album van Django Wagner, getiteld Samen… dat op 23 mei uit zal komen. Het album bevat louter duetten met Nederlandse artiesten zoals Antje Monteiro, Frans Duijts, Sieneke, Dennie Christian en Wolter Kroes.

De release van het album valt samen met het eerste lustrum van Django als artiest en dat viert de sympathieke zanger 22 mei 2014 met de collega’s die ook aan het album meewerkten. De happening van dit volledige live concert vindt plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Django wordt daarbij begeleid door een 32-koppige band onder leiding van Marcel Fisser (o.a. bekend van Jan Smit), aangevuld met de Paulus Schäfer band voor de bekende gipsy klanken.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk te bezorgen”.

http://djangowagner.nl/
http://djangowagnerinconcert.nl/