Armada Music en Toolroom Records starten samenwerking

17-02-2014 @ 16:44

Vanaf 17 februari 2014 gaan Armada Music en Toolroom Records voor toekomstige releases in de Benelux een speciale samenwerking aan. Deze stap is onderdeel van Armada Music’s plannen om haar internationaal bereik en muzikale genres uit te breiden, en werkt daarmee nauw samen met het welbekende Britse label Toolroom Records.

De oprichter van Toolroom, Mark Knight, heeft het label weten op te bouwen tot een merk dat bekend staat om diepe, funky house, een stijl waarin Armada momenteel een nieuwe uitdaging ziet. Armada Music zal vanaf nu de Benelux releases van Toolroom voor haar rekening nemen, en daarmee delen deze belangrijke spelers ruim 10 jaar aan ervaring in de muziekindustrie.

De eerste single, die 17 februari zal worden uitgebracht, is ‘The Guitar Man’ van Britse producer Weiss. De track wordt momenteel door veel top DJ’s gedraaid, en kwam ook al meermaals voorbij op het populaire BBC Radio 1.

De beide muzieklabels zullen naast deze manier van samenwerken ook samen een compilatie uitbrengen en playlists op Spotify delen.

Soundcloud link

downloadlink single

http://www.toolroomrecords.com/

www.armadamusic.com