K-Ci & Jojo terug met zwoele 90's r&b voor optreden in Melkweg

31-01-2014 @ 10:19

Hét meest zwoele en harmonieuze R&B-duo uit de jaren ‘90, K-Ci & JoJo, zullen op woensdag 23 april op het podium van de Melkweg staan. Na een albumloze periode van twaalf jaar kan er na het vorig jaar september uitgebrachte album ‘My Brother’s Keeper’ gesproken worden van een ware comeback van dit Amerikaanse tweetal en daarmee geven ze een welkome bijdrage aan de huidige revival van de 90’s R&B. 

De broers Cedric (K-Ci) en Joel (JoJo) Hailey stapten in 1996 uit de legendarische R&B- groep Jodeci om een andere koers in te slaan, namelijk die van de sensuele serenades en romantische lovesongs in tegenstelling tot de expliciet seksuele teksten kenmerkend voor Jodeci. In 1996 scoorde ze als gastartiesten van 2Pac een hit met ‘How Do U Want It’, en in 1998 behaalden ze hun grootste succes met de single ‘All My Life’. Deze suikerzoete ballad stond lange tijd bovenaan de hitlijsten en leverde onder andere twee Grammy’s en een MTV Award op. Hits als ‘Don't Rush (Take Love Slowly)’ en ‘Tell Me It’s Real’ volgden en al met al brachten de twee vier studioalbums uit.

Twaalf jaar na hun laatste album ‘Emotional’, zijn de broers teruggekeerd met het album ‘My Brother’s Keeper’ en brengen ze de R&B uit de jaren ’90 terug, onder andere met de heerlijke sensuele track ‘Knock It Off’.

K-CI & JOJO
Woensdag 23 april 2014
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 27,50 (excl. servicekosten + lidmaatschap)

https://www.facebook.com/pages/K-Ci-JoJo/

https://twitter.com/realkcijojo