Twee support acts bij optreden J.Cole op 22 november in HMH

13-11-2013 @ 20:41

J. Cole, ‘the new big name in hiphop’, heeft urban talenten Coely en Bas gevraagd om hem te vergezellen tijdens zijn show op vrijdag 22 november in de Heineken Music Hall.  

Afgelopen juni kwam J. Cole met zijn langverwachte tweede studioalbum ‘Born Sinner’. De reacties van pers en fans zijn ronduit positief; ook in Nederland: “Cole World was goed, Born Sinner is alleen maar beter”, aldus Hiphopinjesmoel.nl. Iedereen die J. Cole volgt of eerder live heeft mogen meemaken, weet dat Cole niet voor niets de snelst rijzende ster binnen de hiphop is: met zijn optreden bij Live on Letterman, dat hij vlak voor aanvang van zijn Europese tour gaf, heeft hij dat opnieuw bevestigd.

Bas, protegé van J. Cole
Bas is de eerste die de eer heeft getekend te worden bij J. Cole’s project Dreamville. Onder het wakende oog van J. Cole heeft de Soedanese/Amerikaanse rapper zijn eerste eigen releases uitgebracht, waaronder het goed ontvangen ‘Quarter Water Raised Me Vol. II’. Ook is hij – samen met 50 Cent - te horen op het nummer ‘New York Times’ dat op het onlangs uitgebrachte album ‘Born Sinner’ van J. Cole staat. Na de VS is Bas ook support act van J. Cole tijdens zijn gehele Europese tour.

Festivalkoningin Coely
De Belgische Coely komt eigenlijk pas net om de hoek kijken, maar is nu al niet meer weg te denken uit de hedendaagse urban scène. De door Studio Brussel uitgeroepen “festivalkoningin van het jaar” tekent begin 2012 bij independent label Beatville waarmee ze in september van datzelfde jaar haar eerste single 'Ain't Chasing Pavements' uitbrengt en zichzelf in één klap in de kijker speelt. Met haar derde single ‘All I Do’ afkomstig van de EP ‘Raah’ heeft de 19-jarige Coely ook Nederland definitief ingepakt. Zo zijn haar singles regelmatig te horen op FunX en heeft ze onuitwisbare indruk gemaakt met live performances op de Speelplaats bij Giel, in De Minuut bij DWDD en bij 3voor12 Radio. Ook haar optredens tijdens Festival Mundial, het Valkhof Festival en Into The Great Wide Open zijn met veel enthousiasme ontvangen door zowel de media als het publiek.

Vrijdag 22 november 2013

J. Cole - ‘What Dreams May Come Tour’ + support acts Coely en Bas
Heineken Music Hall | Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 36,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m) en de bekende voorverkoopadressen

www.jcolemusic.com