Nieuwe single van Jannes: Wij vieren het leven

28-10-2013 @ 13:07

De tweede single en tevens gelijknamige titel van het album van volkszanger Jannes "Wij vieren het leven" is uitgebracht.

De prachtige videoclip die bij de single is gemaakt werd in Denemarken opgenomen. Voorafgaand aan deze clip, werd al eerder in augustus een serie van 4 items via You Tube verspreid over de totstandkoming van album en singles. Check deel 4

Het album "Wij vieren het leven" is half september uitgebracht via Dino Music.

Jannes is één van de meest productieve artiesten in Nederland. "Wij vieren het leven" is Jannes’ 12e studio-album in 13 jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten. Dat specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 albums verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’.

"Wij vieren het leven", dat wederom tot stand kwam in samenwerking met Jannes’ vaste schrijvers- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar, laat horen waarom Jannes in de afgelopen jaren zo’n grote fanschare heeft opgebouwd.

http://www.jannesonline.nl/home/

https://twitter.com/Jannesonline

downloadlink single 'Wij vieren het leven'