538 en Ziggo Dome slaan handen ineen voor komende 3 jaar

08-10-2013 @ 22:56

Afgelopen weekend hebben 538 en Ziggo Dome het contract voor de komende drie jaar afgesloten voor de evenementen LIVE38XXL en 538JingleBall

Jacqueline Smit, algemeen directeur van 538, Niels van Baarlen, eventmanager 538 en Danny Damman, directeur Commerciële Zaken Ziggo Dome hebben hierop afgelopen zaterdag 5 oktober de champagne laten knallen voor aanvang van het uitverkochte concert LIVE38XXL in de Ziggo Dome.

Voor de komende drie jaar zijn de evenementen LIVE38XXL en 538JingleBall weer te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam. De Ziggo Dome staat bekend om de goede akoestiek, en biedt ruimte aan zo'n 17.000 bezoekers. 

Danny Damman - directeur Commerciële Zaken Ziggo Dome: "Afgelopen zaterdag vond voor de tweede keer LIVE38XXL in de Ziggo Dome plaats; het was weer een mega feest! Uitgelaten publiek, steengoede artiesten en een spectaculaire show: LIVE38XXL hoort hier thuis! Ik ben dan ook ontzettend trots op de drie-jarige samenwerking die 538 en de Ziggo Dome met elkaar aangaan. Dit concert heeft alles waar de Ziggo Dome voor staat: kwaliteit, plezier en beleving. We gaan er, met alle vrienden van de show, de komende jaren een feest van maken!"

Jacqueline Smit - algemeen directeur 538: "Wij zijn heel erg trots op onze samenwerking met de Ziggo Dome. Voor ons zijn de evenementen zeer belangrijk in de beleving van het merk 538. Daar hoort een toplocatie als de Ziggo Dome bij."

LIVE38XXL is een van de populairste evenementen van 538 waarbij verschillende vrienden van het radiostation een wervelende show weggeven. Dit alles onder begeleiding van de Edwin Evers Band. Het populaire event trekt ieder jaar weer duizenden muziekliefhebbers.

538JINGLEBALL is het evenement in december. Hier kan de bezoeker weer even los van de saaie dagen rondom Kerst. En lekker uit zijn dak met de beste dance line up van dit moment.

Meer informatie: www.538.nl