Daantje, finaliste Bloed Zweet en Tranen, komt met nieuwe single

29-09-2013 @ 23:20

Het kan soms raar lopen; Daantje ging in het veelbesproken televisieprogramma Bloed Zweet en Tranen aanvankelijk niet door naar de eliminatieshows. Echter Danny de Munk en André Hazes jr. gaven Daantje uiteindelijk een wildcard waarmee zij in de race bleef in de zoektocht naar een nieuwe volkszanger(es). De Vinkeveense wist met deze wildcard uiteindelijk wel mooi de finale te bereiken. Jason Bouman werd uiteindelijk de winnaar, maar Daantje stal de show en groeide samen met partner Willem uit tot de lieveling van publiek en kijkers. Haar single ‘Jij’ belandde na haar deelname aan deze show zomaar in de hitlijsten. Als opvolger op dat grote succes komt de Daantje nu met haar single ‘Ik zie het in je ogen’ .

Daantje zingt al vanaf haar elfde waar ze in de plaatselijke kroeg meestal de liedjes van de Zangeres Zonder Naam ten gehore bracht. En nu kijkt ze vanuit haar woonboot op de Vinkeveense plassen uit over de achtertuin van het huis waar André Hazes heeft gewoond. Na de finale van BZeT op 31 mei jl. met Jason Bouman, Samantha Steenwijk en Rein Mercha, heeft deze volkszangeres nu al twee keer een “Bloed, zweet en Daantje-party” georganiseerd varend over de Vinkeveense plassen. 

Op 22 september jl. presenteerde Daantje haar nieuwe single officieel in Hillegom waarbij collega’s als Frank Smeekens, Wesley Klein, Wesley Ponsen, Ben Valkenburg, Stanley Hazes en vele anderen acte de préséance gaven. Met André Vrolijk op accordeon brengt Daantje haar nieuwe single volledig in stijl zoals het grote publiek haar leerde kennen tijdens BZeT: op en top volks, recht uit het hart en volledig uit het leven gegrepen. De clip van ‘Ik zie het in je ogen, werd in de stamkroeg van André Hazes in Vinkeveen opgenomen.

De single ‘Ik zie het in je ogen’ verschijnt via het Rood-Hit-Blauw label.

https://www.facebook.com/zangeresdaantje

download link single