Zanger Ray van der Heiden wint Sena Muziekproductiefonds prijs

23-09-2013 @ 19:51

Donderdag 19 september jl. werd tijdens de 4e editie van Buma NL, de conferentie afgesloten met het plugpanel bestaande uit Nico Silvius (Radio NL), Daniël Dekker (Tros), Pascal Verlinden ( Puur NL), Bas Ardesch (TV Oranje) onder leiding van Eric van Tijn.

Tijdens dit panel beluisterde de vakkundige jury een aantal liedjes van beginnende Nederlandstalige artiesten. Na beraad werd besloten dat zanger Ray van der Heiden met zijn nummer “Zo is Maria” de winnaar is van het Buma NL plugpanel.

Namens het Sena Muziekproductie fonds overhandigde Eric van Tijn een cheque t.w.v. € 2500,- aan de gelukkige Ray.

Andere kandidaten waren: Wannebiezz , Yoeri L’Abée, Yosee, Arjan Oostrom, Dennis Wiltink, Wimmie, Allan Hoekman, Ancora - zie verder de info van het taqlentenpodium

De uit Leiden afkomstige Ray van der Heiden is via de lokale kroegen gaan werken aan een carriere als zanger. In 2008 werd hij winnaar van het populaire evenement “Het Leidse Levenslied” . Eerdere singles die zijn verschenen zijn o.a. 'Geboren om bij jou te horen' (2010), eerder dit jaar verscheen de single 'Niemand als jij' en nu is dan zijn nieuwe single uitgebracht “Zo is Maria”.

http://www.rayvanderheiden.nl/

downloadlink single "Zo is Maria"