DANCE VALLEY 2013

30-07-2013 @ 21:52

DANCE VALLEY 2013
Aanstaande zaterdag 3 AUGUSTUS gaat Dance Valley weer van start, hieronder nog wat laatste informatie

TIME TABLE EN PLATTEGROND
De mensen die nu al hun routing over het terrein willen uitstippelen kunnen de time table en plattegrond op de website vinden. Last van een slecht korte termijn geheugen? Zorg dan dat je hem uitprint of download (op je mobiel) zodat je hem op de dag zelf altijd bij de hand hebt – in case je even ‘lost’ bent… ;)

FINAL PRIJSWISSEL FLEXTICKETS
Waarschijnlijk heb je je ticket(s) al binnen, maar mocht dat nog niet het geval zijn, wees er dan snel bij, want 31 juli om 23:59 gaat de prijs van een ticket weer met € 5,- omhoog naar € 60 ex fee. Toch liever aan de deur? Zorg dan dat je € 65 op je bankrekening hebt staan of in je portemonnee hebt zitten.

WIE WAT WAAR?
Iedereen z’n eigen helden, maar als je nog niet zeker bent van wie je wil zien: check dan de website voor muziek en sets per artiest. Een paar tips: Hardwell, Faithless Live DJ/PA , Paul van Dyk, Chris Liebing, Far East Movement, The Flexican ft MC Sef, Steve Sweet, Deepack, Unexist, Degos & Redone, Nervo, Showtek, Zedd, Alesso, Dreamteam en vele anderen…

DANCE VALLEY 2013 ANTHEM
Ook dit jaar heeft Dance Valley weer een anthem, dit keer geproduceerd door de golden boys: Sunnery James & Ryan Marciano! In ‘Maak het of Kraak het’ op 538 helemaal gemaakt… Wat vind jij?!

VERVOERS INFORMATIE
On the road… to Dance Valley! Lees hier meer over parkeertickets, pendelbussen en luxe touringcars om jou en je vrienden veilig en snel ter plaatse te brengen.

PONCHO OR SUNGLASSES..?
Dance Valley = Plens valley… OF TOCH NIET?! Momenteel ziet het er naar uit dat je je zonnebrand niet mag vergeten, maar niets is zo veranderlijk als het weer… Hou daarom de vooruitzichten goed in de gaten!

KLEREN VERGETEN?
No worries! Er is ook dit jaar weer genoeg gave Dance Valley kleding en andere merchandise te koop op het terrein.

HEAR, HEAR, SAVE YOUR EAR!
Geniet van die muziek, maar pas op voor je gehoor. Earplugs zijn te koop bij diverse standjes.

TWEET #DV2013
Volg @udc_dancevalley op Twitter voor de laatste info, en #vergeet #die #DV2013 #hashtag #niet! ;)

MY FIRST DANCE VALLEY ??
Ben je 17 jaar en kom je voor het eerst naar Dance Valley? Voor iedereen met een ‘MY FIRST TICKET’: VERGEET JE OFFICIËLE IDENTITEITSBEWIJS NIET! :) Geen bewijs = geen 17 = géén entree…

KEEP YOUR FRIENDS CLOSE…
But your mobile phone closer! Niet dat we willen dat je de hele dag met dat ding bezig bent, maar het afgelopen jaar zijn meerdere festivals het doelwit geweest van ‘mobieltjes-dieven’, bendes die het maar om één ding te doen is… So keep it close, or don’t bring it at all… ;)

LOST & FOUND
Als je spullen van anderen vindt waarvan je weet dat diegene ze niet ‘per ongeluk’ alleen heeft gelaten op het gras, lever ze dan in bij de ingang. Dance Valley zal na afloop van het festival alle gevonden voorwerpen verzamelen en de eigenaren terugzoeken via Facebook. ALVAST SUPERTNX namens iedereen die (toch) zijn of haar mobieltje verliest!

DRUGS
Op Dance Valley wordt een ZERO TOLLERANCE beleid gevoerd. Dit betekent dat alle drugs verboden zijn – hash/wiet/jointjes dus ook. Wanneer je wordt betrapt met harddrugs zal je van het terrein worden gezet en evt worden overgedragen aan de politie.

GROUND RULES
Je vindt de ‘rules and regulations’ hier op de website, lees ze door en weet zeker dat er niets mis kan gaan!

http://www.dancevalley.com/

https://twitter.com/UDC_DanceValley