Pick Up Producties en MadJack Bookings gaan de grens over

30-07-2013 @ 21:35

De samenwerking tussen Pick Up Producties en MadJack Bookings is inmiddels alweer twee weken oud en beide partijen hebben niet stil gezeten. MadJack’s band HeavyLight is inmiddels getekend bij AT Bookings voor de Benelux. Hierdoor ontstaat meer tijd en ruimte voor de samenwerking tussen Pick Up en MadJack Bookings. De wereld is nu hun speelplaats…

Nu HeavyLight het contract bij AT Bookings getekend heeft, kan Jack zich concentreren op internationale boekingen voor HeavyLight en de samenwerking met Pick Up. Nu reist hij regelmatig met Pick Up stad en land af om nieuwe acts te spotten en in overleg te gaan. Pick Up Producties neemt dan de boekingen op zich en MadJack Bookings is in te schakelen voor bandcoaching. Daarnaast ondersteunen de partijen elkaar met het boeken van hun artiesten. In voorkomende gevallen zal MadJack Bookings dus ook optredens regelen voor de bands van Pick Up.

Pick Up en MadJack Bookings zien een heleboel kansen om de wereld te gaan verkennen en HeavyLight in het buitenland op de kaart te zetten. Gezamenlijk zullen plannen worden opgesteld om met HeavyLight (en hopelijk in de toekomst ook de acts van Pick Up) de hele wereld over te trekken.

Pick Up: www.pickupproducties.nl

MadJack Bookings: www.madjackbookings.com

www.facebook.com/pickupproducties
www.twitter.com/pickupproductie