Frans Bauer onderwerp van gesprek in openingspanel Buma NL 2013

26-07-2013 @ 10:18

In navolging van René Froger in 2012 zal dit jaar Frans Bauer centraal staan in het openingspanel van Buma NL 2013.
In het openingspanel staat de carrière van één persoon centraal. Er zal stil worden gestaan bij de successen van Frans Bauer, zijn ondernemerschap en zijn ontwikkeling als tekstschrijver. Ook zal worden besproken hoe hij de ontwikkeling maakte van zanger naar TV personality met zijn eigen reality show en zijn werk als presentator van onder andere Banana Split. Frans zal spreken vanuit zijn ervaringen en huidige kijk op de entertainmentindustrie en zodoende de aanwezigen voorzien van tips.
Frans Bauer: “Ik kijk er ongelofelijk naar uit om op 19 september in Den Bosch mijn ervaringen uit mijn carrière te delen met collega's en nieuwe talenten. Laat het voor iedereen een inspirerende dag worden!

Buma NL Awards
Elk jaar worden tijdens Buma NL de Buma NL Award uitgereikt. Dit jaar zal de uitreiking plaatsvinden tijdens een spectaculair festival op de Parade in Den Bosch. De award show zal onderdeel zijn van het programma Nederland Muziekland dat vanaf september weer op televisie te zien zal zijn. Op 21 en 28 september zal de registratie te zien zijn in Nederland Muziekland op SBS 6.

Over Buma NL

Buma NL is het evenement dat in de breedste zin van het woord het Nederlandstalige lied in de spotlights zet. Niet alleen door (talentvolle, potentiële en bekende) artiesten uit de sector een podium te bieden, maar vooral om de sector in het algemeen te voorzien van het allereerste platform ooit speciaal voor haar georganiseerd. Het seminarprogramma en de award show (talentprijzen en oeuvre award) bieden volop mogelijkheden voor ‘vraag- en aanbod’ en voor professionals en aspirant-professionals om elkaar te ontmoeten. Kortom: Buma NL is het eerste showcase festival en seminarprogramma voor het Nederlandstalige lied.

De vierde editie van Buma NL vindt plaats op donderdag 19 september 2013.

www.bumanlmuziekfestival.nl
Kaarten verkrijgbaar via www.buma.nl