Eerste namen Let's Get Lost Festival 2013

23-07-2013 @ 15:59

Meer locaties en meer bands in Zwolse binnenstad op 26 oktober.

Op zaterdag 26 oktober wordt in Zwolle de tweede editie van het muziekfestival Let's Get Lost georganiseerd. De insteek van het festival is het presenteren van toffe (nieuwe en opkomende) bands uit binnen– en buitenland op speciale plekken. Het festival mag in oktober onder andere Daniel Norgren (ZWE), Lower (DK), Afterpartees (NL), Adam & The Relevants (NL), Lowing (ZWE) Wolf in Loveland (NL), Douglas Firs (BE) en Tim Vantol (NL) verwelkomen. Er volgen nog meer namen. Kijk voor meer info en kaartverkoop op www.lets-get-lost.nl.

De organisatie kijkt terug op een zeer succesvolle editie 2012 waarin het festival veel belangstellenden trok en van veel landelijke aandacht genoot.

Een van de doelstellingen van het festival is om vernieuwende, opkomende bands naar Zwolle te halen. Sommige acts die vorige editie nog enigszins onbekend waren, genieten nu van grote internationale bekendheid.

Zo stonden Jacco Gardner, Mozes & The Firstborn en de Belgische band SX in 2012 op het programma. Zij staan nu op internationaal grote festivals.

Met deze tweede editie maakt het festival een flinke stap voorwaarts door nog meer locaties en nog meer bands te programmeren.

Het platform Let’s Get Lost heeft als doel mensen kennis te laten maken met mooie, nieuwe muziek op bijzondere locaties.

Let’s Get Lost - Festival
Zaterdag 27 oktober
Verschillende locaties binnenstad Zwolle
Start voorverkoop: dinsdag 23 juli
Ticketprijs: € 17,50 excl. voorverkoopkosten
www.lets-get-lost.nl