Dez Mona dit najaar voor 3 shows naar Nederland

19-07-2013 @ 22:00

Dit najaar is de Belgische band Dez Mona live te zien in Utrecht, Tilburg en Arnhem. 

In het rijtje van Belgische artiesten is Dez Mona een bijzonder mooi exemplaar. Sinds 2005 brengt de band – onder leiding van creatieve spilfiguren Gregory Frateur en Nicolas Rombouts - intieme popjuweeltjes die zich ergens tussen jazz, gospel en alternatieve rock bevinden.

Het meest recente album 'A Gentleman’s Agreement' (2012) duikt diep in de pop- en rockwereld, dit alles doet echter op geen enkele manier af aan hun creativiteit. Onder leiding van producer Jo Francken worden de muzikale grenzen zelfs nog wat verder opengetrokken: meer gitaren en een strakker geluid met daarbovenop de karakteristieke en hypnotiserende stem van Gregory Frateur. Een band die er een erezaak van maakt om elke release van een uniek geluid en concept te voorzien. Ook de samenwerkingen met Admiral Freebee en Stef Kamil Carlens (Zita Swoon) komen op het album bijzonder mooi uit de verf.

Voor 'A Gentleman’s Agreement' en de daaropvolgende concerten is Dez Mona, naast zanger Gregory Frateur, bassist Nicolas Rombouts, accordeonist Roel Van Camp (DAAU) en drummer Steven Cassiers, aangevuld met gitarist Sjoerd Bruil (Sukilove, Black Cassette) en multi-instrumentalist Tijs Delbeke (frontman van Sir Yes Sir). Live roept Dez Mona herinneringen op aan onder meer Nina Simone, Marianne Faithfull, Zita Swoon en Antony & The Johnsons. Bereid je voor op een aangename verrassing!

'We own the seasons' is de huidige single van het album

DEZ MONA + support act

Donderdag 31 oktober 2013
Tivoli | Utrecht
Entree: € 10,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via de website van Tivoli, de kassa van Tivoli Oudegracht, Ticket Service Nederland, Plato Utrecht en de bekende voorverkoopadressen.

Vrijdag 1 november
013 | Tilburg
Entree: € 12,50 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via de website van 013, de 013 Boxoffice, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Vrijdag 8 november 2013
Luxor Live | Arnhem
Entree: € 11,- (incl. servicekosten)
Kaartverkoop via de website van Luxor Live, Kroese Arnhem/Nijmegen, Waaghals Arnhem en Café Den Koopman.

www.dezmona.com

downloadlink album 'A Gentleman’s Agreement'