Raymon Hermans single: De nacht van mijn leven

07-07-2013 @ 21:44

5 Juli is de nieuwe single ‘De nacht van mijn leven’ van Raymon Hermans uitgebracht via ABC Entertainment. De single is vrolijk, volks en met een hoog meezinggehalte. Raymon Hermans schreef zelf de tekst en producer Kees Tel verzorgde de muziek en opnames.

De nacht van mijn leven’ is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen ABC Entertainment, Raymon Hermans en Kees Tel. Recentelijk tekende de zanger uit St. Willebrord een langdurige overeenkomst met management / label ABC Entertainment. Samen met Kees Tel (bekend van o.a. Rene Schuurmans, Helemaal Hollands en Gebroeders Ko) wordt de muzikale koers uitgezet.

Kees Tel over Raymon Hermans: “ik ben blij dat ABC Entertainment met Raymon aanklopte. Deze jongen zou zo maar eens de nieuwe Brabantse ster kunnen worden. Hij is getalenteerd, gedreven en weet wat hij wil. Een aantal zeer prettige factoren die het erg fijn maken om hard te werken aan een project!

De videoclip bij de single werd in Brabant opgenomen in Raymon zijn eigen fictieve kroeg die de naam ‘De Rayaliteit’ draagt.

Raymon Hermans is sinds 2010 bezig als artiest, hij bracht eerder de singles ‘Ik wil bij je zijn’, ‘De dag’, ‘Neem me mee’ en ‘De zomer’ uit. 

clip

www.raymonhermans.nl

www.twitter.com/RaymonHermans

www.facebook.com/RaymonHermans

downloadlink single