Zanger Raymond Hermans tekent deal met ABC entertainment

21-06-2013 @ 20:44

Management en muzieklabel ABC Entertainment is een langdurige en exclusieve samenwerking aangegaan met zanger Raymon Hermans. Producer Kees Tel (bekend van o.a. Rene Schuurmans, Helemaal Hollands en Gebroeders Ko) zal samen met ABC Entertainment de muzikale koers uitzetten voor de jonge zanger uit Brabant.

De eerste single ‘De nacht van mijn leven’ zal begin juli uitkomen en is een vrolijk, volksliedje dat een hoog meezinggehalte heeft. Sander de Klerk, verantwoordelijk voor de A&R binnen ABC Entertainment: “Raymon is een zeer gedreven persoon, schrijft teksten en is proactief bezig met zijn carrière. We zullen hem intensief gaan begeleiden en zien zeker kansen met zijn vrolijke en meezingbare muziek. De samenwerking met producer Kees Tel zijn we aangegaan omdat hij aan de wieg stond van menig succesvol (Brabants) artiest en dus de aangewezen producer is voor de muzikale carrière van Raymon Hermans.”

Kees Tel over Raymon Hermans: “Ik ben blij dat ABC Entertainment met Raymon aanklopte. Deze jongen zou zo maar eens de nieuwe Brabantse ster kunnen worden. Hij is getalenteerd, gedreven en weet wat hij wil. Een aantal zeer prettige factoren die het erg fijn maken om hard te werken aan een project!

Raymon Hermans is sinds 2010 bezig als artiest, hij bracht eerder de singles ‘Ik wil bij je zijn’, ‘De dag’, ‘Neem me mee’ en ‘De zomer’ uit. Zijn singles werden positief ontvangen, Raymon is dan ook geen onbekende bij de radio- en tv-zenders.

Meer informatie over Raymon Hermans treft u aan op:

www.raymonhermans.nl

www.twitter.com/RaymonHermans

Facebook.com/RaymonHermans

 

Over ABC Entertainment: ABC Entertainment is een entertainmentbedrijf dat op open en eerlijke wijze een artiest een compleet spectrum van diensten aanbiedt. ABC Entertainment fungeert als Management / muzieklabel en heeft jarenlange ervaring in de entertainment branche. Projecten waaraan ABC Entertainment werkt zijn o.a. Henk Dissel, Rinus Werrens, Casseta Music, Geen Stempel en Mark Rijs.  

www.abc-entertainment.nl