11e #1 hit voor Gerard Joling

21-06-2013 @ 20:26

'Mijn Liefde', het aanstekelijke, zomerse liedje van Gerard Joling en cabaretier Jandino Asporaat, is 21 juni doorgestegen naar de 1e plaats in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Gerard Joling maakt hiermee zijn ‘elftal’ vol, nadat hij eerder dit jaar zijn 10e #1 hit mocht vieren. Voor Jandino is het extra bijzonder want het is de eerste keer dat hij aan de top van deze lijst staat.

Gerard is superblij met dit prachtige resultaat en zegt: “Het is iedere keer weer fantastisch om mee te maken en ik vind het vreselijk leuk om dit succes nu te delen met Jandino”.

Ook Jandino reageert opgetogen: “Dit is hoe gangsters het doen! Gerard Joling en ik op nummer 1, emotioneel en blij! Ik had dit durven dromen. Nederland bedankt!”.

De single 'Mijn Liefde', en de #1 hits De nacht voorbij en Echte vrienden, het nummer dat Gerard in 2012 samen met Jan Smit uitbracht, zijn terug te vinden op het nieuwe album van Gerard Joling, getiteld Ik ook van jou. Het album kwam op 3 mei jl., slechts een week na release, binnen op #1 in de Album Top 100.

www.gerardjoling.nl

https://twitter.com/gerardjoling

downloadlink album