14 juni verschijnt debuutalbum PLAY ME van Johannes Rypma

02-06-2013 @ 21:37

Johannes Rypma: “Ik kan nog steeds niet bevatten hoe snel alles is gegaan. Nog geen jaar geleden gaf ik mezelf op voor The Voice en inmiddels heb ik niet alleen een contract bij de Artist & Company, maar verschijnt 14 juni ook mijn debuutalbum. De afgelopen maanden heb ik samen met producer Gordon Groothedde mogen werken aan dit debuutalbum met rocksongs die helemaal bij mij passen”.

Naast zijn twee singles “Play Me” en “My heart don’t wanna let go” is Play Me een onvervalst rockalbum geworden o.a. geproduceerd door producer Gordon Groothedde.

Het album verschijnt op 14 juni 2013 en bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte van het album bevat naast zijn twee singles ook de door Syb van der Ploeg geschreven Friese versie van ‘Play Me’: 'In libben yn'e Rock & Roll'. Verder bevat het bijdragen van Fluitsma & Van Tijn (Let’s make a memory) en Daniel Gibson (Stupid). De Billy Idol-song ‘Rebel Yell’ werd in een Johannes Rypma-jasje gestoken en is ook te horen op zijn debuut.

Het tweede gedeelte van zijn debuutalbum bevat speciaal voor zijn fans covers uit de live shows van The Voice Of Holland waaronder de top 5-hit ‘When The Lady Smiles’, het Bryan Adams nummer ‘Summer of 69’, ‘How You Remind Me’ (Nickelback) en ‘Sex On Fire’ (Kings of Leon).

Johannes Rypma werd tweede in het laatste seizoen van The Voice of Holland. De 21-jarige Fries tekende een contract voor het label Artist & Company, hetzelfde label als zijn Voice of Holland-coaches Nick & Simon! Onlangs werd bekend dat niemand minder dan Herman Broods dochter Lola de kleding van Johannes gaat verzorgen. Lola Brood lanceerde haar eigen kledinglijn ‘The Rock ’n Roll Junkie Collection’ als ode aan haar vader.

Bekijk de clips van ‘Play Me’ en van ‘My heart don’t wanna let go

http://www.johannesrypma.nl/

https://twitter.com/johannesrypma