Stones Fifty, the Rolling Stones Top 50 Aller Tijden

30-05-2013 @ 20:11

Vrijdag 7 juni is het op de kop af 50 jaar geleden dat in Engeland de debuutsingle van The Rolling Stones uit werd gebracht: Come on. Dat is voor KX Radio een mooie aanleiding om op zondag 9 juni in het teken van the World's Greatest Rock & Roll Band te plaatsen.

Op die dag zendt KX Radio in ieder geval tussen 12 en 6 uur 's middags de lijst uit van de 50 beste ooit door deze band opgenomen liedjes uit: de Stones Top 50

Omdat het oeuvre van The Stones na 50 jaar muziek maken uiteraard gigantisch is, heeft KX Radio alvast een eerste schifting aangebracht door de totale productie van ruim 300 tracks terug te brengen naar een -nog altijd aanzienlijke- keuzelijst van 150 stuks. Het principe is simpel: kies uit de lijst je 10 favoriete tracks en geef die 10 t/m 1 punt. Bij je persoonlijke favoriet vinden wij het leuk als je er een motivatie bij geeft.

Heeft KX Radio een essentiële Stones-song over het hoofd gezien in de lijst van 150, dan kun je die alsnog inbrengen. Het gaat dan natuurlijk niet om ultieme live-uitvoeringen van bekende tracks, al dan niet terug te vinden op een of andere obscure bootleg.

Klik hier voor de stemlijst

http://www.kxradio.nl/homepage.php

https://twitter.com/kxradiodotnl