Sharon Doorson toont donkere kant op derde single

24-05-2013 @ 21:22

De derde single van Sharon DoorsonKiller’ is de voorloper van haar gelijknamige debuutalbum dat op 7 juni verschijnt. Het ruige uptempo dancenummer laat weer een hele andere kant zien van de getalenteerde zangeres. Haar eerste twee singles ‘High On Your Love’ en ‘Fail in Love’ (Gouden status) werden beiden een internationaal succes. De single, geproduceerd door Addy van der Zwan, Mark Simmons en Maurice Oude Booyink, gaat vrijdag 31 mei digitaal in release.

Sharon Doorson is vanaf 27 mei ook te horen in jingles van radiostation SLAM!FM. Beluister de jingles via soundcloud

Op de single ‘Killer’ laat Sharon haar donkere kant horen. De opnames van de videoclip van ‘Killer’ vonden plaats in een oud spookachtig kasteel in Antwerpen. Sharon: Spannende lingerie, uitdagende choreo's en een sexy tegenspeler. Het wordt behoorlijk dark allemaal, meer mag ik er nog niet over zeggen…

De videoclip van ‘Killer’ is vanaf 7 juni beschikbaar. Het nummer is geschreven door de Amerikaanse Charlie Mason, de Zweedse Jonas Thander en de Australische Adrian Newman. Charlie Mason schreef ook hits voor Miley Cyrus en Eric Saade en Adrian Newman deed dat voor En Vogue en The Veronicas.

Haar debuutsingle ‘Fail In Love’ ging 14 september 2012 in release en verscheen in 18 landen. Opvolger ‘High On Your Love’ kwam onlangs uit in Amerika, Rusland, Oekraïne, Frankrijk, Polen, Duitsland, België, Oostenrijk, Canada, Australië en Zwitserland. In Polen was de single in de week van 20 mei de meest gedraaide single en stond op #1 in de airplay-list. Ook belangrijke Franse radiozenders hebben ‘High on your love’ inmiddels toegevoegd aan hun playlist.

Over Sharon Doorson

Al op jonge leeftijd ontdekt Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Op haar zeventiende doet ze mee aan het SBS 6-programma ‘Popstars the Rivals’. De show brengt haar de meidengroep Raffish, waarmee ze in Nederland meteen haar eerste #1-hit scoort met de single ‘Plaything’. Als MC Sharon D trad ze van 2008 – 2012 regelmatig op naast verschillende grote DJ’s onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid.

Sharon deed in 2011 mee aan het tweede seizoen van ‘The Voice of Holland’ en in 2012 studeerde ze af aan het conservatorium.

Killer’ is vanaf vrijdag 31 mei verkrijgbaar op de download- en streaming portals.

Voor meer informatie: www.sharondoorson.com