Introducing: Caruso

22-05-2013 @ 21:35

Na maanden van hard werken, presenteert de band Caruso met trots hun allereerste EP. De release zal op 30 mei plaatsvinden in 013, Tilburg. Daar zal niemand minder dan George Baker de allereerste EP aan de band overhandigen. Vanaf 20.15 is iedereen welkom om het debuut van deze band live mee te maken!

Caruso is ontstaan uit een idee van leadzanger Stefano Bouwens, zoon van de welbekende George Baker (Hans Bouwens). En wie kan dan beter de eerste EP uitreiken dan George zelf! Stefano is enorm trots op de successen van zijn vader en andersom is George trots op zijn zoon met deze allereerste EP, waarvan Stefano zelf de nummers heeft geschreven en geproduceerd. Daarom wilde Stefano dat zijn vader de allereerste EP uit zou reiken aan de band.

De band bestaat uit zes geschoolde en getalenteerde muzikanten die allemaal in hun afstudeerjaar van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten zitten. Na maanden van voorbereiding is het resultaat daar! Hun eerste EP, ‘Caruso’! Schitterende songs variërend van ballads tot rock, we kunnen hier met recht spreken van een eigen sound die zij in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Daarom is het nu tijd om uit de luwte te komen en zich te presenteren aan het grote publiek.

Caruso bestaat uit:

Stefano Bouwens – Leadzang
Thomas Beekwilder – Gitaar & zang
Laurens Huttinga – Gitaar & zang
Sander de Bie – Keys
Oskar van de Berg – Bas
Teun van der Salm – Drums

Datum: 30 Mei 2013
Locatie: 013 Tilburg Stage 01
Veemarktstraat 44 - 5038 CV Tilburg
Aanvang: 20.15 uur
Deur open: 19.30 uur!

promovideo

http://www.carusomusic.nl

https://www.facebook.com/CarusoMusicOfficial

https://twitter.com/Caruso_NLD