Music On Vinyl brengt 'Sad Singalong Songs' van Anouk uit op vinyl

20-05-2013 @ 18:05

Met de release van haar nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’ van Anouk, met daarop onder andere ook de Nederlandse inzending voor het Eurovisie songfestival ‘Birds’, heeft Music On Vinyl de vinyl versie van deze bijzondere release op 17 mei jl. uitgebracht.
Sad Singalong Songs’ is het eerste album dat de zangeres uitbrengt op haar eigen Goldilox-label. Music On Vinyl heeft in samenwerking met Universal het nieuwe album op vinyl uitgebracht, gelijktijdig met de CD-release.

De vinyl versie is zoals alle Music On Vinyl releases geperst op 180 gr audiophile vinyl en uitgebracht in een 3mm hoes.

Je hebt zangeressen, en je hebt Anouk. Anouk is van de buitencategorie. Haar zingen is veel meer dan zingen alleen. Haar stem komt als een oerkracht vanuit haar tenen omhoog en grijpt je meteen bij de strot, als een muzikale brok in de keel. Al meer dan vijftien jaar is Nederland in de ban van deze vrouw die altijd haar eigen koers vaart, haar muzikale intuïtie achterna. Sinds 1997 heeft de zangeres zeven studio albums uitgebracht die allemaal bovenaan de Nederlandse albumlijst eindigden en scoorde ze vele hits. Door de jaren heen heeft ze veel prijzen en awards ontvangen, waaronder maar liefst negen Edisons.
Voor haar nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’ heeft Anouk opnieuw samengewerkt met Martin Gjerstad en Torre Johansson (Franz Ferdinand en The Cardigans). Met deze Zweedse producers maakte ze ook haar albums ‘For Bitter Or Worse’ en ‘To Get Her Together’.

De eerste single van dit nieuwe album: ‘Birds’, behaalde meteen de eerste plaats in de Mega Top 50 en zal na haar top #9 positie  bij het Eurovisie Songfestival zeker weer een aanval doen op die #1 positie.

Music On Vinyl is een kwalitatief hoogstaand vinyl-label dat zich richt op hoogwaardige re-releases van gerenommeerde labels en bands, en op releases van titels die meelopen met de reguliere CD releases. Sinds de oprichting in oktober 2009 heeft het al een kleine 650 titels uitgebracht. De releases van Music On Vinyl onderscheiden zich door de hoogstaande kwaliteit van het vinyl, de hoogwaardige in-house mastering en de extra aandacht die aan het artwork wordt besteed.

http://www.anouk.nl/

http://www.musiconvinyl.com/