Armin van Buuren presenteert exclusieve pre-release van album op Spotify

29-04-2013 @ 17:52

Vier dagen voor de officiële release is het gloednieuwe en indrukwekkende artiestenalbum van Armin van Buuren ‘Intense’, al exclusief verkrijgbaar voor streaming op Spotify*. Iedere fan kan het album van de #1 DJ van de wereld gratis beluisteren via Spotify.com. De release van ‘Intense’ is 3 mei.

‘Intense’ is het vijfde artiestenalbum van Armin van Buuren en bevat samenwerking met onder andere Israelische Grammy winnares violiste Miri Ben-Ari, Australisch duo NERVO en vocalisten Trevor Guthrie, Emma Hewitt, Laura Jansen en Fiora. De eerste single, ‘This Is What It Feels Like’, staat op hoge rotatie radio in Canada, de Verenigde Staten, Nederland en vele andere landen.

Armin van Buuren: ”Dit zijn spannende tijden voor me en ik kan niet wachten om erachter te komen wat mijn fans van ‘Intense’ vinden. Ik wilde hen de kans geven om het album voor de officiële release al gratis te beluisteren. Ik hoop dat zij net zo gek worden op het album als ik!

‘Intense’ is verkrijgbaar voor streaming op Spotify en kan op websites worden embed met de Spotify play button door deze code:

Het album is ook verkrijgbaar voor pre-order op ArmadaShop.com. Voor meer informatie over Armin van Buuren, check www.arminvanbuuren.com.