Nieuwe single Guus Meeuwis: Het kan hier zo mooi zijn

18-03-2013 @ 09:50

Guus Meeuwis en zijn band zijn momenteel hard aan het werk in de studio, om nieuwe liedjes op te nemen voor het album dat op vrijdag 10 mei zal verschijnen. Maandag 18 maart is de eerste single van dat nieuwe album in primeur op de landelijke radio.

Het liedje heet "Het kan hier zo mooi zijn". Guus maakt een rondje bij verschillende stations, eerst om 08.00u bij Edwin Evers - Radio 538, aansluitend bij Giel op 3FM, daarna 100% NL bij Colin Banks, dan op Radio 2 bij Daniel Dekker en de tour wordt afgerond bij Q Music, Jeroen van Inkel.

De single is vanaf vrijdag 22 maart te koop in de winkels, en bij de verschillende downloadportals en via de website van Guus Meeuwis.

Fans kunnen een exclusief voorproefje van het nieuwe album meemaken, want The Monkey Sandwich Band keert terug voor een éénmalig optreden in Tivoli, Utrecht op donderdag 21 maart!

Een opfrissertje voor wie denkt: The Monkey Sandwich Band? Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen. In 2010 door Guus bedacht, omdat hij zijn liedjes wilde laten groeien voordat ze werden opgenomen en nu in 2013 weer tot leven geroepen voor zijn nieuwe album dat op 10 mei uitkomt.

We zijn heel veel liedjes aan het opnemen. Eigenlijk teveel voor op één album.” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen! Dat was de vorige keer zo ontzettend leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes een keer voor publiek te spelen voordat alles is opgenomen. Even uitproberen hoe ze het live doen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten, haha! Ik ben zo ontzettend blij met de nieuwe liedjes. We gaan 21 maart in Tivoli alles spelen wat we op de plank hebben liggen, en meer. Leuk wordt het in ieder geval!"

Kaartjes winnen? Bij de Coen & Sander Show op 3FM is in de week van 18 maart te horen hoe je kans maakt om er bij te zijn!

http://www.guusmeeuwis.nl/