Armin van Buuren brengt eerste single van vijfde artiestenalbum uit

14-03-2013 @ 21:38

8 Maart is de nieuwe single van Armin van Buuren in première gegaan. ‘This Is What It Feels Like’ featuring Trevor Guthrie zal op 5 april worden uitgebracht, op dezelfde dag dat de pre-order van het nieuwe ‘Intense’ album begint. Diezelfde dag wordt de single ook in Noord-Amerika uitgebracht, dat is daarmee de eerste release van het nieuwe ANA (Armada North America) label van Armada Music. De Nederlandse DJ/producer, die momenteel middenin zijn A State of Trance 600 wereldtournee zit, presenteert een album dat muzikaal gezien ruimdenkender is dan ooit.

Intense’ is het vijfde artiestenalbum van de #1 DJ van de wereld. Het album komt op 3 mei via Armada Music. Aan het album is 3 jaar gewerkt. Het resultaat is een album dat verschillende stijlen binnen en buiten de electronische dancemuziek samenbrengt. ‘This Is What It Feels Like’ is een perfect voorbeeld, met elementen uit de dance, rock en popmuziek. Voor de track werkte Armin samen met de Canadese singer-songwriter Trevor Guthrie, ex-lid van 90’s band SoulDecision. Terwijl het origineel perfect voor radio en mainstream is, zullen de remixes van de single in april op Armin’s Armind label verschijnen.

De videoclip van ‘This Is What It Feels Like werd opgenomen in de Nevada woestijn, tussen Los Angeles en Las Vegas. De teaser van de video, inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken, is hier te zien

Voor zijn huidige wereld tournee, A State of Trance 600 ‘The Expedition’, reist Armin de komende weken af naar Kuala Lumpur, Mumbai, Miami, Guatemala, New York and Den Bosch. De grootse finale, 6 april in de Brabanthallen van Den Bosch, is bijna uitverkocht. 

www.arminvanbuuren.com

www.armadamusic.com