Debuutalbum van Pearl Jozefzoon veelzijdig

07-02-2013 @ 17:54

Vrijdag 8 februari verschijnt het debuutalbum van Pearl Jozefzoon. Op dit album maakt Pearl op prachtige wijze een cross-over van pop- naar klassieke muziek. Een van de indrukwekkende albumtracks is het duet ‘Vivo Per Lei’ wat Pearl samen zingt met Nick Schilder.

Beluister ‘Vivo Per Leihier op Youtube.

Nick Schilder en Pearl Jozefzoon brachten ‘Vivo Per Lei’ eerder samen te gehore tijdens Nick & Simon Symphonica In Rosso. Na overweldigende reacties besloot Pearl het duet toe te voegen aan haar album ‘The Time Is Now’.

Pearl levert met ‘The Time Is Now’ een ijzersterk en indrukwekkend debuutalbum waarop de zangeres een prachtige mix heeft gemaakt tussen pop en klassiek waarbij ze wordt ondersteund door het Brussels Philharmonic Orchestra. Op het album staan naast prachtige uitvoeringen van klassiekers als ‘Hijo De La Luna’ en ‘You Raise Me Up’ ook nieuwe tracks waarvan Pearl er zelf twee schreef; ‘Bitter Sweet Goodbye’ en ‘Breathe’. Daarnaast toont Pearl met de klassieke stukken ‘Cry (Lacrimosa)’ en ‘Mon Coeur A Ta Voix’ haar veelzijdigheid en muzikale talent.

http://www.pearljozefzoon.com/

https://twitter.com/pearljozefzoon

the making of