Rap-legende NAS met band naar Nederland

18-12-2012 @ 13:13

Rap-legende Nas komt naar Tilburg! Op maandag 25 maart 2013 presenteert de begenadigd rapper en tekstschrijver samen met een live band zijn nieuwste album ‘Life is Good’ in de Dommelsch Zaal van 013. 

Rapper Nasir bin Olu Dara Jones, oftewel Nas, debuteert in 1994 met het album ‘Illmatic’; tot op de dag van vandaag beschouwd als één van de beste hiphop-albums aller tijden. In Nederland komt het succes in 1996, wanneer hij samen met Lauryn Hill een enorme hit scoort met de single ‘If I Ruled the World’. Daarna volgen hits als ‘Hate Me Now’, ‘Did You Ever Think’ en ‘One Mic’ (in samenwerking met Brainpower). Met ‘Untitled’ komt Nas opnieuw ijzersterk voor de dag en ontvangt hiervoor een Grammy-nominatie voor Best Rap Album. Ook de daarop volgende samenwerking met reggae-ster Damian Marley blijft niet onopgemerkt.

Tijdens zijn tournee met Damian Marley door Noord-Amerika en Europa doet Nas inspiratie op voor teksten die leiden tot de release van zijn nieuwste album ‘Life Is Good’. Op dit album werkte Nas onder meer samen met Mary J Blige, Rick Ross en Amy Winehouse. Nas weet op ‘Life Is Good’ zijn oude stijl perfect te combineren met invloeden van hedendaagse artiesten. In combinatie met zijn unieke sound, geniale flow en poëtische raps bevestigt Nas nogmaals waarom hij één van de meest geliefde, en vooral origineelste hiphop-artiesten van de laatste decennia is.

Op maandag 25 maart 2013 staat Nas met live band op het podium van 013 om zijn indrukwekkende repertoire ten gehore te brengen. Anno 2012 staat de hiphop-held nog steeds garant voor een energieke liveshow. 

Maandag 25 maart 2013

NAS

013 – Tilburg

Entree: € 32,50 (excl. servicekosten)
De kaartverkoop start op zaterdag 22 december om 10.00 uur via www.013.nl en www.ticketmaster.nl

Kijk voor meer informatie op www.nasirjones.com

https://twitter.com/Nas