NL: Wesley Ponsen maakt nieuwe single met steun van Frans Duijts

29-11-2012 @ 19:39

Wesley Ponsen heeft zich met zijn single “Laat mij maar gaan” aardig in de kijker/toehoorder gespeeld. Wesley won de talentenjacht van Oosterhout-live in 2010 en scoorde direct daarna met twee singles ‘Leven zonder jou’ en vorig jaar met ‘Laat mij maar gaan’ in de Nederlandstalige Top 20. Eind 2011 stond Wesley in een bomvolle Heineken Music Hall op de bühne waar hij mocht optreden bij Wolter Kroes.

Tijd voor de volgende single voor Wesley dit keer een ballade-smartlap die prima bij hem past. Frans Duijts werd bereid gevonden om de tweede stem in te zingen. Ook Manfred Jongenelis en John van de Ven bij de tot stand koming van deze single, en samen met Wesley is dit een heel speciaal liedje geworden, getiteld “Ik ben zo eenzaam“. Het arrangement van John van der Ven doet denken aan de arrangementen die hij heeft gemaakt voor Andre Hazes.

Deze single is de voorloper van het debuutalbum van Wesley dat begin 2013 op het Rood-Hit-Blauw label wordt uitgebacht. De door Manfred Jongenelis geproduceerde single krijgt bij lancering al veel waardering.

Wesley Ponsen - ‘Ik kan met jou het leven aan

label: Rood-Hit-Blauw

downloadlink single

http://www.wesley-ponsen.nl/

https://twitter.com/WesleyPonsen1