The Jacksons komen op 7 maart 2013 naar Nederland

25-11-2012 @ 10:19

Iedereen kent The Jacksons! In de jaren zeventig (als Jackson 5) en tachtig (als Jacksons) waren zij één van de meest toonbepalende muzikale acts ter wereld en nog altijd zijn hun tijdloze hits even aanstekelijk en iconisch. Na de bejubelde gastoptredens bij Night of the Proms komen de broers terug naar Nederland. In het kader van de Unity Tour 2013 staan The Jacksons op donderdag 7 maart 2013 live op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

Dancefloor-killers als ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There’ staan nog steeds in het geheugen gegrift van de miljoenen Jackson-fans. Al vrij snel na het overlijden van Michael Jackson in 2009 vatten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito het plan om op tour te gaan, als eerbetoon aan hun broer. Het was wachten tot afgelopen zomer om de broers weer samen op het podium te zien, toen zij met The Jacksons Unity Tour Summer 2012 door Amerika en Canada een flink aantal concerten gaven.

Het opnieuw live optreden smaakte naar meer bij de Jackson broers. Zo besloten ze in het najaar van 2012 op tour te gaan naar België, Nederland (beiden gastoptredens Night of the Proms), Abu Dhabi, Japan, Maleisië en Singapore. Het optreden van The Jacksons in België kreeg inmiddels lovende recensies als “The Jacksons knallen”, “Jacksons stelen de show” en “The Jacksons zorgen voor daverende apotheose”. Logisch dat de verwachtingen voor hun concert op 7 maart in de Heineken Music Hall hoog gespannen zijn!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert van The Jacksons op donderdag 7 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam start op woensdag 28 november om 10.00 uur via www.eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints.

Donderdag 7 maart 2013
THE JACKSONS – UNITY TOUR 2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 50,- (excl. servicekosten)
Golden Circle: € 75,- (excl. servicekosten)

Kijk voor meer informatie over The Jacksons op www.thejacksons.com