Hardwell maakt winnaar Spaceman – akoestische coverwedstrijd bekend

24-10-2012 @ 23:22

24 Oktober heeft Hardwell de winnaar bekendgemaakt van zijn ‘Spaceman’- coverwedstrijd: Collin McLoughlin. Hardwell riep een wedstrijd uit onder zijn fans; hij vroeg hen een akoestische versie van zijn hit ‘Spaceman’ te produceren. Collin McLoughlin coverde de vocale versie ‘Call me a Spaceman’ en maakte er een eigenzinnige akoestische versie van. De winnende versie is te horen in de Electric Zoo Aftermovie (festival in New York). Bovendien wint Collin VIP toegang tot één van Hardwells shows en een meet & greet met de 24-jarige DJ.

Hardwell mag zichzelf sinds vrijdag de #6 DJ van de wereld noemen volgens de jaarlijkse verkiezing door DJ MAG. Tijdens Amsterdam Dance Event gaf Hardwell een indrukwekkende labelnight in een uitverkocht Escape. Daar werd Hardwell verrast met een triple goud voor ‘Spaceman’; zijn hit telt inmiddels meer dan 75.000 downloads.

Hardwell streeft ernaar om zijn fans een kijkje te geven bij zijn live optredens zowel on-stage als back- stage. In Electric Zoo Aftermovie neemt Hardwell zijn fans mee tijdens zijn reis naar New York, waar hij een spectaculair optreden gaf. Als muziek onder deze video is de akoestische versie van ‘Call Me a Spaceman’, geproduceerd en gezongen door Collin McLoughlin, gebruikt.

 

Over Collin McLoughlin: afkomstig uit New York, zette Collin zichzelf in 2011 op de kaart met zijn eerste release ‘Chasing Dreams’. Deze track genereerde binnen enkele maanden ruim 350.000 YouTube views. Zijn YouTube cover serie (waaronder David Guetta’s Titanium en met ruim vijf miljoen views per jaar) geeft een perfect beeld van Collins talent om elektronische elementen te integreren met klassieke akoestische melodieën. Collin heeft een aangeboren talent voor muziek en in het bijzonder voor het produceren van muziek.

In 2012 deed Collin auditie voor The Voice of US #3 en liet maar liefst drie stoelen omdraaien tijdens zijn auditie. Hij is de Battle doorgekomen en maakt zich nu op voor de Live-shows.

 

Bekijk de Electric Zoo Aftermovie hier

www.facebook.com/DJHardwell
www.twitter.com/Hardwell
www.DJHardwell.com

www.facebook.com/CollinMcLoughlinMusic

www.twitter.com/McLoughlinMusic