12-jarige Gino Graus wint Buma NL Demopanel

24-09-2012 @ 17:11

Afgelopen donderdag 20 sepyember zijn tijdens de Buma-Awardshow 2012 diverse prijzen uitgereikt aan de vertolkers van het Nederlandstalige lied.

De 12-jarige Gino Graus deed mee aan het demopanel waarbij een vakkundige jury (met Daniel Dekker / Vinzzent / Robby Langendorff / Rene Dekker) een oordeel velde over de diverse muziek-inzendingen. Gino werd door hen unaniem gekozen als winnaar met het lied “Toch zit jij altijd in mijn hart

Gino Graus: "Ik ben ontzettend blij met het winnen van deze aanmoedigingsprijs, te weten: een cheque ter waarde van € 2.500,- die beschikbaar is gesteld door de SENA. Naast het feit dat ik hiermee een mooie nieuwe productie kan bekostigen, is het vooral een eer dat deze gerenommeerde namen uit de muziekindustrie het met mij zien zitten."

Met optredens op het Mega-Piratenfestijn, en met Lukassen Producties als boekingskantoor en Rood-Hit-Blauw als muzieklabel achter zich, kan niet anders dan vastgesteld worden dat de carrière van Gino Graus enorm in de lift zit. Ronald Visch van het muzieklabel, raakte zo onder de indruk toen hij een optreden bijwoonde van deze in 1999 geboren zanger, dat Gino nu onder contract staat van dit label. Op 12 mei dit jaar lanceerde Gino het album ‘Uit mijn Hart’, hiervoor verscheen op single al de ‘Heintje Medley’, die grote indruk maakte op de zalen, radiomakers en muziekliefhebbers van ons land.

Op 25 oktober viert Gino pas zijn 13e verjaardag. De single “Toch zit jij altijd in mijn hart” is een indrukwekkend levenslied en ballade die compleet op het lijf van Gino is geschreven en ook te vinden is op zijn album. Een song ook waar menig muziekliefhebber vochtige ogen van zal krijgen en daarnaast kunnen passages aanleiding geven tot kippenvel. Een (nog) klein manneke met grote mogelijkheden.

http://ginograus.nl

foto: christel pictures