Afrojack maakt remix van Michael Jackson's klassieker Bad

15-09-2012 @ 17:42

Afrojack heeft een remix gemaakt van Michael Jackson's megahit 'Bad' ter ere van het 25-jarig bestaan van Jackson's gelijknamige album. De Nederlandse DJ/producer kreeg een persoonlijk verzoek van de familie van Michael Jackson om 'Bad' nieuw leven in te blazen. Afrojack's remix is vanaf 14 september beschikbaar en verschijnt eveneens op een speciale editie van het legendarische album, dat wereldwijd op 18 september uitkomt.

Ondanks dat hij al remixes maakte voor artiesten als Lady Gaga, Enrique Iglesias, Leona Lewis en hij samen met David Guetta een Grammy won voor hun remix van Madonna's single 'Revolver', moest Afrojack even nadenken over het verzoek van Jackson's familie: "Je gaat er goed voor zitten en ademt even goed in om te realiseren wat je gaat doen. Hij is overleden, hij is de grootste legende in de popmuziek … de grootste ooit. Daarna doe je het gewoon, maar het blijft eng."

De familie van Michael Jackson wist Afrojack uiteindelijk te overtuigen om de remix te maken: "Ik wilde zeker weten dat ze dit wilden. Uiteindelijk ben ik ermee aan de slag gegaan en heb ik een versie voor 2012 en een nieuwe generatie geprobeerd te maken. Gelukkig vinden een hoop mensen het leuk en de familie is gelukkig met het eindresultaat, dus ik voel me zeer vereerd."

Afrojack heeft net een uitgebreide tour achter de rug in Noord-Amerika, en behoort inmiddels tot één van de meest optredende dj's in de wereld. Hij keert op 17 oktober terug op Nederlandse bodem voor de openingsavond van Amsterdam Dance Event. Afrojack opent het jaarlijkse evenement met zijn eigen 'Jacked' avond in het iconische poppodium Paradiso. Kaarten voor de avond waren binnen een dag uitverkocht.

http://www.afrojack.com/

https://twitter.com/djafrojack

downloadlink Bad 25