Ferry Corsten en UDC brengen Full On concept naar Amsterdam Dance Event

11-09-2012 @ 20:38

De internationaal geroemde DJ/producer Ferry Corsten en de succesvolle Nederlandse promotor UDC (Dance Valley) introduceren tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) dit jaar het Full On concept. Full On overstijgt het club event stigma; het concept bevestigt de succesvolle kruisbestuiving van stijlen als trance, house en electro middels back-to-back DJ sets, live artiesten, entertainment en grensverleggende high tech 3D visuals, alles samengevoegd tot een unieke totaalbeleving. In de nieuwste, aan het ADE gelieerde evenementenlocatie die de hoofdstad rijk is, Undercurrent, zal op donderdag 18 oktober a.s. Full On officieel gelanceerd worden ten overstaan van de aanwezige muziekindustrie professionals, fans en media.

Full On is de volgende stap na het Full On Ferry concept dat samen met UDC is gelanceerd in 2007 in Ahoy Rotterdam. Na zeer succesvolle edities in Ahoy en op locaties ver over de landsgrenzen zal dit beproefde concept voortaan officieel voortgezet worden als Full On - Hosted by Ferry Corsten. Met het ADE evenement Flashback in de Paradiso (2010) en de stijf uitverkochte Ferry Corsten & Sander van Doorn ADE Special in de Escape (2011) op Corsten’s ADE cv, is dit jaar Undercurrent uitverkoren voor de introductie van Full On. Het markante pand gevestigd in Amsterdam Noord is een absolute blikvanger, drijvend op het IJ nabij het creatieve NDSM terrein, met een indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam.

Full On beleefde haar onofficiële debuut in New York als afterparty van Electric Zoo in de Roseland Ballroom op 31 augustus 2012, gevolgd door een Full On tour door Australië in september en geplande edities in Helsinki en Praag later in 2012. De ADE 2012 editie zal echter de boeken in gaan als de officiële wereldkundige lancering. In samenwerking met evenementenorganisator UDC, Corsten’s management en een keur aan designers creëerde Ferry Corsten een op maat gesneden show waarbij het predicaat “concert” meer op zijn plaats is.

Ik zet alles op alles om te zorgen dat het publiek volledig entertaint wordt. De laatste maanden heb ik enorm hard gewerkt om de meest high-impact show af te leveren, die de bezoeker het gevoel moet geven dat ze waar voor hun euro krijgen en die alle verwachtingen moet overtreffen”, aldus Ferry Corsten.

We vinden het geweldig om weer met Ferry samen te werken en samen het Full On concept uit te rollen. Het succes van de Full On Ferry tent op Dance Valley dit jaar laat zien dat we kunnen uitkijken naar een mooie toekomst in Nederland voor het geheel”, zegt Brian Bout van UDC.

Verdeeld over twee zalen programmeert de Full On host een line up om van te watertanden. Waar de Main Room het domein wordt waar Corsten een nacht lang back-to-back sets met zijn collega DJ’s programmeert -een visie dat van origine ontstaan is op de eerste editie van Full On Ferry-, zal in de Side Room de hoofdrol worden opgeëist door de Britse trance virtuoos Solarstone en zijn Pure Trance concept. Het rijtje artiesten in de beide Undercurrent zalen mag imposant genoemd worden: onder andere grootmeesters als Aly & Fila, oudgediende John 00 Flemming, de geweldenaren van Showtek die onlangs nog samenwerkten met Hardwell en Tiësto, grote talenten als Bassjackers, Sied van Riel en de Finse boy wonder Orkidea, met als apotheose de live performances van de geweldige Chicane en de Italiaanse trance don Giuseppe Ottaviani.

Line up:

Main Room: Full On - Hosted by Ferry Corsten

Ferry Corsten, Aly & Fila, Bassjackers, Showtek, Sied van Riel, Chicane (LIVE)

Side Room: Solarstone presents Pure Trance

Solarstone, John 00 Fleming, Giuseppe Ottaviani (LIVE), Daniel Kandi, Orkidea

Algemene info

Naam event: Full On - Hosted by Ferry Corsten (Official ADE Launch Event) // Solarstone presents Pure Trance
Datum: donderdag 18 oktober 2012
Locatie: Undercurrent, TT Vasumweg 93, Amsterdam
Tijden: 22:00 – 06:00
Voorverkoop: 17,50 euro (ex presale fee):

Voor meer info en kaartverkoop: http://www.amsterdam-dance-event.nl/program/2012 

www.fullon.info | www.ferrycorsten.com | www.puretrance.com