Sied van Riel en Erik Arbores produceren Electronic Family anthem

24-06-2012 @ 15:58

Het officiële anthem van Electronic Family, het festival dat 30 juni in het Amsterdamse Bos plaatsvindt, is gemaakt door dj/producer Sied van Riel en het 14-jarige talent Erik van den Boom.

De allereerste editie van Electronic Family, 2011 hartje zomer in Amsterdam, bleek een groot succes. Ondanks de zware tijden voor de muziek- en evenementenbranche, zette organisatie Alda Events door en organiseert ook dit jaar weer een editie van het outdoor trance festival. Met namen als Armin van Buuren, Paul van Dyk, Ferry Corsten en Markus Schulz achter de draaitafels, kon een goede themasong niet ontbreken. Sied van Riel, één van de producers van het thema, zal tijdens het Electronic Family festival bovendien op de Armada stage draaien.

De 14-jarige Erik van den Boom, die recentelijk met zijn universitaire studie stopte om zich op zijn carrière als producer en DJ onder de naam Erik Arbores te storten, werd door de Nederlandse producer Sied van Riel uitgenodigd voor een samenwerking. Van Riel, die eind 2012 zijn debuutalbum bij Armada Music uit zal brengen, zag veel potentie in de enthousiaste Arbores. Binnen enkele dagen was de eerste opzet klaar, die na wat laatste veranderingen al gauw volledig klaar was. ‘In Ur Face’, het officiële anthem van Electronic Family, is een melodieus feel-good nummer met een rauw randje en een dikke bass, en daarmee volgens de organisatie de perfecte vertaling van het festival gevoel.

In Ur Face’ is nu verkrijgbaar bij Beatport

Check hier voor een preview

Voor meer informatie over Sied van Riel, check http://www.siedvanriel.com/

Voor meer info over Electronic Family, check www.electronicfamily.nl