Eerste DVD van Danko Jones uitgebracht

16-06-2012 @ 21:52

De 2DVD “Bring On The Mountain” van de Canadese hardrock podiumbeesten Danko Jones is iets waar de fans al jaren om vragen. Band en label Bad Taste zijn de afgelopen 5 jaar bezig geweest om het juiste materiaal te verzamelen om aan deze verwachtingen te kunnen doen. Nu is het dan eindelijk zover. Er is voldoende materiaal om 2 (!) discs met material te vullen dat een groot deel van de carriére van Danko Jones omvat.

De 2DVD bevat een 90 minuten durende documentaire die een gedetailleerd beeld van de carriére schetst doorspekt met unieke en nooit eerder vertoonde beelden.
Verder de korte film “The Ballad of Danko Jones” die gebaseerd is op de video-trilogie van de singles Full of Regret, Had Enough en I Think Bad Thoughts, alle 3 van het album 'Below the belt' (2010) zijn exclusief voor deze DVD. Aan deze korte filmfeatures medewerking van o.a. zanger Lemmy, acteurs Elijah Wood, Ralph MacchioFrank Drank, actrices Selma Blair, Jena Malone, Laura Margolis, bassist Mike Watt
Er staat 15 live nummers op de DVD opgenomen in Canada, Duitsland, Nederland, Belgie, Zweden, Noorwegen, Japan en de VS, opnamen van o.a. Pukkelpop en Lowlands.
Verder staan alle muziekvideo’s van Danko Jones er op, 19 in totaal.
Erg aardig is ook de introductie van de nieuwe drummer Atom Willard, met verder veel foto’s en liner notes van Danko bij alle video’s.

Dank Jones is:

Danko Jones, John Calabrese, Atom Willard

concert NL: 24 okt 2012: Amsterdam - Melkweg

concert Belgie: 25 okt 2012; Brussel - Ancienne Belgique

http://www.facebook.com/dankojones

http://www.dankojones.com/bring-on-the-mountain/

https://twitter.com/#!/dankojones