Party Lab met o.a. Memphis Maniacs op 18 mei in Ahoy Rotterdam

22-04-2012 @ 19:25

Energiek feest met live performance en dj’s tijdens Het Lab

Op vrijdag 18 mei vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie van Party Lab plaats. Met optredens van de populaire band Memphis Maniacs, DJ Jeroen Post van SLAM!FM on Tour en Feest DJ Ruud belooft Party Lab één grote happening te worden. Het feest wordt georganiseerd tijdens Het Lab en de Shell Eco-marathon, een vierdaags festival – van 16 tot en met 19 mei in en rondom Ahoy - waar de toekomst van energie en mobiliteit tot leven komt.  

Memphis Maniacs gooit met ingenieus muzikaal knip- en plakwerk onverwachte combinaties van hits uit zeer uiteenlopende genres over, achter en door elkaar in geheel eigen, explosieve versies. "Een volvette over the top presentatie, strak en overtuigend uitgevoerde live mash-ups van dansvloervullers," schreef LiveXS over hun performance op Noorderslag. "Alsof de Alpha DJ's samen met 2 Many DJ's hun cd-spelers hebben weggedaan en het voortaan live brengen. Zeer feestelijk en vermakelijk." Tijdens hun ontvlambare show verleggen de Memphis Maniacs muzikale grenzen en door de combinatie van herkenning en verrassing gaat keer op keer het dak eraf.

Top dj’s in Club Ahoy
Voor en na het optreden van Memphis Maniacs is een flink staaltje live mixing te horen. Om het publiek op te warmen neemt DJ Jeroen Post, voormalig VJ op TMF, acteur en radiopresentator van SLAM!FM, als eerste plaats op het podium van Club Ahoy, de verkleinde en intieme versie van het Sportpaleis. Na de Memphis Maniacs sluit Feest DJ Ruud vervolgens de eerste editie van Party Lab af met een groot feest. Feest DJ Ruud is een erkende wandelende mash-up tussen fout en goud; hij gebruikt de favoriete classics uit het verleden en laat hij iedereen meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert alvast de helden van de toekomst. Party Lab is toegankelijk voor alle liefhebbers van de betere feesten en verwacht bezoekers uit binnen- en buitenland te trekken.

Shell Eco-marathon & Het Lab
Sinds 1985 organiseert Shell jaarlijks de Shell Eco-marathon voor talentvolle jongeren van middelbare scholen, universiteiten en instellingen voor technisch en wetenschappelijk onderwijs uit heel Europa. De uitdaging waar ook dit jaar ruim 3000 studenten en scholieren voor staan: zo ver mogelijk rijden op zo min mogelijk brandstof in energiezuinige voertuigen die ze zelf hebben ontworpen en gebouwd. Deze 28ste editie vindt plaats van 16 t/m 19 mei en wordt voor het eerst gehouden op een speciaal rondom Ahoy ontworpen stratencircuit. Naast de Shell Eco-marathon wordt ook Het Lab georganiseerd: een inspirerend en interactief festival voor alle leeftijden. Onder het motto ‘beleef de wereld van morgen’ is Ahoy vier dagen lang gevuld met attracties en evenementen waar bezoekers innovatie en de toekomst van energie kunnen ervaren terwijl zij hun eigen energie met plezier inzetten. Bezoekers van Party Lab kunnen op vrijdagavond nog tot 21:00 uur rondkijken in Het Lab

Voorverkoop
De kaartverkoop voor Party Lab start op vrijdag 20 april om 10.00 uur via www.ticketservice.nl en de Kassa van Ahoy: maandag t/m vrijdag 10.00 tot 16.00 uur of via 0900 235 2469 (€ 0,45 p/m).

Vrijdag 18 mei 2012
PARTYLAB met Memphis Maniacs, Feest DJ Ruud & SLAM!FM on Tour
Club Ahoy – Rotterdam
Doors: 19.00 uur - 00.00 uur
Entree: € 12,50 (excl. servicekosten)
www.ahoy.nl/partylab

https://www.het-lab.com/