Anastacia & Naturally 7 eerste namen Night of the Proms 2012

18-04-2012 @ 20:15

Anastacia en Naturally 7 zijn de eerste namen die zijn bevestigd voor Night of the Proms 2012. Het feest van klassiek en pop vindt op 23 en 24 november a.s. plaats in Ahoy Rotterdam. Voor de vroege beslissers is het nog tot en met 14 mei mogelijk om kaarten met korting te kopen. Vanaf 15 mei gelden de reguliere ticketprijzen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Night of the Proms www.notp.com/nederland en www.teleticketservice.com

Met de zeer succesvolle shows van afgelopen jaar ligt de lat voor Night of the Proms voor de komende edities extra hoog. Maar de eerste namen liegen er niet om: Anastacia en Naturally 7 zijn beiden bevestigd voor de line up van Night of the Proms 2012.

Anastacia scoorde hit na hit nadat het publiek in 1998 kennis had gemaakt met haar hese, soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht The Cut. Ze debuteerde in 2000 met het album Not That Kind. De single ‘I’m Outta Love’ werd een wereldhit en opende de weg naar sterrenstatus. Volgende grote successen waren o.a. ‘Not That Kind’, ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life’. Na haar succesvolle strijd tegen borstkanker kwam Anastacia in 2004 groots terug met het album Anastacia en de singles ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’. Met haar laatste album ‘Heavy Rotation’ (2008) verraste de Amerikaanse zangeres met een meer sensuele sound en een nieuwe look. Van Anastacia’s albums zijn alleen al in Europa meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht. Anastacia was in 2009 voor het laatst in Nederland te zien met een show in de Heineken Music Hall.

Naturally 7 zijn Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Napoleon “Polo” Cummings, Dwight Stewart, Garfield Buckley en Armand “Hops” Hutton. De band werd in 1999 opgericht in New York en brengt a capella muziek. Of 'vocal play', zoals ze het zelf treffender weten te omschrijven. Met hun unieke stemgeluiden klinken ze als een volwaardige popband evenwel zonder één instrument op het podium. In 2007 brak Naturally 7 door als support act voor Michael Bublé. Ook Chris Martin en Brian Eno raakten gecharmeerd door hun muziek en nodigen de band in 2009 uit om samen te werken. In 2010 stond het zevental enkele keren met blues legende BB King op het podium. Ook zorgde Naturally 7 voor muzikaal vuurwerk tijdens de Olympische Spelen in Vancouver en sloten ze dat zelfde jaar aan bij 'Crazy Love'-Tour van Michael Bublé. In mei vorig jaar verscheen hun meest recente album ‘Wall of Sound’ met nummers als ‘In the Air Tonight’, ‘As Tears Go By’, ‘Broken Wings’, ‘More Than Words’ en ‘Bridge Over Troubled Water’. Het zevental staat bekend om hun fenomenale zangtalent en hun spectaculaire live-performances.

Bezoekers die tot en met 14 mei hun kaarten bestellen, betalen nog het huidige kortingstarief. Vanaf 15 mei gelden de reguliere kaartprijzen

NIGHT OF THE PROMS met o.a. Anastacia & Naturally 7

Vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2012
Ahoy - Rotterdam
Entree: Tot en met 14 mei: € 54, € 48, € 44, € 39,50, € 34 (excl. servicekosten)
Entree vanaf 15 mei: € 59, € 52, € 49, € 42,50, € 37,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur